Livrare gratuită* în Romania

🚽 Legendele TRONULUI: coșmaruri din toaletele PUBLICE 🚾


Ne-am adâncit în unele evenimente publice nefericite, cum ar fi momentul în care am salvat fundul femeii căzute în WC, printre altele. Am găsit acest subiect și altele ca acestea, așa că am adunat unele dintre cele mai proaste experiențe prin care au trecut oamenii cu toaletele publice, totul pentru plăcerea ta de lectură. Să începem cu aceiași expresie pe fața minunată a spiritului uman la intrarea pentru prima dată în mall:

Minune: s-a deschis în sfârșit toaleta publică din centru

După aproape 14 ani în care a stat cu lacătul pe el, WC-ul din Piața Victoriei-Timișoara, a fost în sfârșit redeschis. În scurt timp va avea și lift pentru persoanele cu dizabilități. Accesul în toaletă este gratuit!

 

 

 

Numai lucruri bune putem spune pentru cea din Huedin care a ajuns să ne surprindă și să dezamăgească în același timp. Mergem apoi la Slobozia, însă trecem rapid către Constanța... Ce se întâmplă este poate greu de explicat pentru unii, însă sigur trebuie să ne protejăm toți de astfel de riscuri.

Racleta de gheață

 

 

Această poveste arată ingeniozitatea pe care doar un copil mic ar putea să o exprime:

„Când eram mic, tatăl meu a intrat într-un magazin alimentar și m-a lăsat în mașină. Mi-a venit să fac treabă mare. Am așteptat, am așteptat și am așteptat, dar parcă tatăl meu nu mai venea niciodată ... Așa că a trebuit să fac undeva în mașină și apoi am folosit răzuitorul de gheață pentru a-l arunca afară. Când tatăl meu s-a întors în sfârșit la mașină, a călcat pe el.” - spunea cel mai bun prieten al meu din copilărie.

La Mamaia

 

 

 

Pe când Mircea avea 13 ani, era la mare cu babacii, când deodată o „ușoară crampă de stomac s-a transformat într-un ordin de evacuare a intestinului cu vreo 4-5 alarme”.

Dădu-se cinstea pe rușine, dar în curând avea să aibă probleme mult mai mari:

„Am făcut un pas departe de alge când dintr-o dată, câteva lopățele de rahat (nu de nisip) mi-au umplut micul slip Speedo până la refuz ca un balon de apă. Avea consistența betonului umed. Pentru a-l păstra, a trebuit să țin marginile Speedo-ului cât de bine puteam ... tot timpul rahatul umplea fiecare centimetru pătrat al acestuia.

În mod miraculos, am ajuns la un Dixi înainte să se scurgă ceva. L-am dezlipit și mizeria s-a dus peste tot ... la fel ca atunci când umpli un balon cu apă și îl scapi înainte de a-i lega nodul. M-am șters cât de bine am putut, apoi am aruncat slipul în toaletă fără remușcări, fără alte probleme. Am fugit la dușuri fără să mă uit în urmă. Odată ajuns la cazare, i-am spus mamei că cineva mi-a furat Speedo-ul și am nevoie de unul nou.

Am renunțat a mai merge la Mamaia la scurt timp. ”

Doi clovni, un rahat

Cineva mânca un sandviș la Mec în boxa adiacentă. Și-a pus masa pe podea în fața lui în timp ce făcea treaba mare...

 

Credem că ai prins ideea! Pentru unele dintre aceste suflete sărace, pur și simplu nu se poate face nimic pentru a îmbunătăți soarta, ea a fost deja sigilată de zeii digestivi.

 

Dar unele dintre aceste legende ar fi putut fi salvată - mai ales în faza de curățare - cu o singură ștergere BAMBOODA! Data viitoare când ieșiți din casă, luați-vă un moment să vă gândiți la momentele pe care le-am pierdut în urma tragediilor din WC-uri publice și puneți în geantă o rolă perfect învelită, ca să nu deveniți victima capriciilor mișcărilor intestinale.

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios