Livrare gratuită* în Romania

Cum inviți o fată în oraș 💘 - cea mai bună metodă


Ai privit pe cineva special. Devine din ce în ce mai dificil să fii în prezența ei fără să te întrebi cum ar fi dacă i-ar plăcea chiar ideea de a se întâlni cu tine. Ori de câte ori o vezi, inima îți sare și încerci să acționezi 🆒.

 

 

 

Trebuie să recunoaștem: să inviți fete este o provocare mereu. Dacă nu sunteți genial și încrezător, sunteți în aceeași barcă în care se află majoritatea bărbaților care se tem de ideea de a aborda pe cineva. Dar dacă nu poți să-ți aduni curajul să o „curtezi”, ea va cădea din picioare ca un boxer începător care se luptă inutil pentru rundă.

Nu lăsa să rateze omul viselor ei ... tu! Poate că nu o știe încă, dar cu siguranță nu o va ști niciodată dacă nu te îndrăgostești și nu faci TU prima mișcare. Acestea fiind spuse, nu o puteți face fără câteva sfaturi și un plan de acțiune. Aveți o singură șansă de a face o primă impresie, așa că nu o aruncați cu replici previzibile sau bătăi de cap nervoase.

După cum subliniază revista Elle, „Cercetătorii au descoperit că luăm decizii cu privire la oameni în câteva secunde până la câteva minute de la prima întâlnire. Decidem foarte repede dacă o persoană posedă multe dintre trăsăturile pe care le considerăm importante, cum ar fi simpatia și competența. ”

Cu siguranță femeia care cere mai puțin merită totul, așa că studiază întâi și nu vei fi dezamăgit. Un idiot incompetent nu este ceea ce vrea să-i aducă acasă mamei! Și să fii plăcut este o mare problemă uneori, mai ales dacă ea îți va prezenta prietenii ei.

CUNOAȘTE-O

Cu excepția cazului în care consideri că „a ieși în oraș” să fie un eroare pe o aplicație de întâlniri, trebuie să vă intensificați jocul. Să presupunem că această femeie este cineva pe care ai văzut-o prin oraș, în liftul blocului tău, sau este prietena prietenei unui prieten. Poate că este barista ta preferată de la Starbucks sau așteaptă mereu același autobuz ca și tine dimineața în drum spre birou. Ea îți este familiară, dar nu aveți altele în comun.

Înainte de a te întoarce să o întrebi și să riști să arăți ca un ratat, află câteva informații despre acest înger, astfel încât să ai un motiv pentru a trece la următorul pas. Vrei să se simtă ca o regină când vei începe conversația cu ea.

 

 

 

Abordează cu grație și vibrații bune. Întreabă ceva simplu și nu veni prea puternic spre ea. "Hei, ce mai faci?" funcționează bine și, de acolo, aduceți ceva relevant despre locația unde sunteți, ceea ce se întâmplă în știri (nimic politic, polarizant sau pervertit) sau despre ceea ce ține, citește, poartă, etc. Fii amuzant sau cochetează (puțin) dacă ești cineva la care te pricepi, altfel, fii tu însuți și ai ceva de spus atunci când îți acceptă inițiarea conversației.

Data viitoare când o vei vedea, va fi mai înclinată să se angajeze din nou în discuție și veți clădi o conversație de la ultimul chat. Impresionează-o amintindu-ți ceva anume spus! Fetelor le place când știu că ascultați cu adevărat.

ARTA DE A CERE

Odată ce ați stabilit o cantitate decentă de atmosferă ușoară „Eu nu sunt un criminal în serie”, vei avea curajul necesar pentru a o întreba. Pregătește-te în acea dimineață făcând duș, îmbracă-te cu ceva mai frumos decât ceea ce ai purta în mod normal (sau cel puțin fără pete și riduri) și împrăștie puțin (repet ... puțin) cea mai nouă apă de colonie. De asemenea, alungă respirația urât mirositoare și alte emanații cu iz neplăcut.

 

 

Când o vezi, caută semnalele că este deschisă la ceea ce încă nu știe că urmează să primească. Face contact vizual? Acesta este un semn bun. Zâmbește când te vede? Un alt cadou care îi place fetei. Cum este limbajul corpului ei - stă cu fața la tine sau stă cam lateral? Este ocupată cu ceva și nu vrea să fie deranjată? Fii atent la starea ei de spirit, pentru că nu vrei să o superi sau să o distragi. Din nou, vorbiți puțin înainte de a intra în atac, dar nu aștepta prea mult sau fereastra oportunităților se va închide rapid ca un sicriu la morgă.

La fel cum ai observat „semnalele” ei, asigură-te că și ale tale sunt ușor de citit. Nu vă încrucișați brațele și nu le țineți mâinile în buzunare. Menține contactul vizual, chiar dacă ești împietrit, nu uitați să clipești (aspectul „deranjat mintal” ​​nu este ideal). Stai la o distanță normală, astfel încât să nu fie preocupată de sensibilitățile tale de socializare.

Aveți pregătită o idee despre o dată specifică înainte de a lua măsuri. Nu suntem în clasa a VII-a, așa că „a o scoate la o prajitură” fără agendă nu funcționează dacă nu sunteți în aceeași clasă de algebră. Alegeți un loc unde puteți vorbi - fără ambianțe sonore puternice: gen cluburi, filme etc. O întâlnire la restaurant funcționează, deoarece nu țipă „Vreau să mă culc cu tine”. Cel puțin nu până la al doilea pahar de vin, oricum!

Dacă este interesată de asta, vei ști imediat, pentru că fie va spune „Da”, fie ceva care seamănă cu da. Dacă spune că este prea ocupată sau că este interesată de interesul tău, crește-l pur și simplu. Dacă ea nu acceptă data, vei avea timp destul să rămâi ... singur!

REZUMAT

  • Fii tu însuți. Vrei ca totul să meargă undeva, așa că dacă acționezi ca Leo DiCaprio nu va ține.
  • Fiți atenți. Este impresionată când nu te vei concentra doar asupra ta. Măcar să te prefaci.
  • Mergi pe drăguț, nu pe ciudat. Păstrează-ți calmul, ține distanța, ține ochii deasupra gâtului ei.
  • Ai un plan. Alegeți ceva distractiv, cochet și potrivit. „Furios și iute” poate aștepta un timp.
  • Depășiți aparențele. Ai prins-o, împiedică-o acum să caute alți pești în mare.
    Mult succes amice!

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios