Livrare gratuită* în Romania

10 cele mai nebunești băi 🚻 pe care le-am văzut VREODATĂ


Unii consideră că tronul este un loc sacru. Un loc unde poți avea grijă de afaceri în pace, fără distragerea lumii moderne! Un ritual zilnic care curăță conductele atât fizic, cât și mental.

Alți oameni nu se iau pe ei înșiși sau rahatul lor atât de în serios, alegând în schimb să folosească un design de baie convențional pentru a inova, a crea artă.

Facem categoric parte din ultimul grup, așa că am pus laolaltă o listă cu unele dintre cele mai nebunești băi pe care le-am putea găsi, arătându-vă unele dintre cele mai bune (și cele mai proaste) băi moderne pe care le-ar putea profana în mod conceput specia umană cu funcțiile lor corporale cele mai de bază.

 1. IPoo

Da, chiar așa a numit creația sa designerul acestei toalete, Milos Paripovic. Este un design, realizat cu aceleași materiale ca și produsele Apple. Dacă sunteți un fan Apple, nu căutați motive cât de mult vă va înhiba acest obiect, nu este de vânzare!

2. Tron de Explorator

Acest lucru pare a fi o budă pe care doar un anumit personaj credul ar fi păcălit să o folosească. Dar dacă natura te cheamă când ești la capătul Pământului, opțiunile tale sunt probabil limitate!

3. Gamer Room

Singurul mod în care funcționează este dacă există o politică APC (Aduceți-vă Propriul Controler). Visul fiecărui gamer este să nu trebuiască să întrerupă jocul cu funcții esențiale ale corpului și această baie oferă acestă opțiune. Cine nu și-ar dori să meargă la baie și să rămână în rețeua lor în timp ce joacă Fortnite?

4. Sub ape

Această toaletă subacvatică (doar pentru femei) din Japonia a costat 270.000 de dolari. A fost conceput pentru a te face să simți că mergi în ocean, lucru pe care îl poți face oricând gratuit mergând să înoți.

5. Cea mai sigură

Aceasta este o toaletă publică de 15 tone în Beijing, care a fost construită pentru a rezista la bombe și focuri de armă. Cu un preț de 100.000 USD, cu siguranță nu este cel mai eficient mod de a construi WC-uri publice, fără a menționa faptul că toaletele  publice nu sunt în general ținte cu prioritate ridicată pentru teroriști.

6. Cea mai rece (și cea mai îndepărtată) baie din lume

Pisoarul de mai jos a fost instalat în Antarctica, la doar câțiva metri de Polul Sud. Chris Curtis, care a făcut această fotografie, a spus că această budă, „marchează o destinație evazivă și un obiectiv care nu a putut fi atins nici măcar până la începutul anilor 1900”. Să faci pipi în pantaloni pentru a te încălzi este probabil destul de tentant dacă sunteți în apropierea Polului Sud, la fel de lăudat ca eforturile sufletelor curajoase care au instalat acest pișoar.

7. Canapeua confortabilă

Pentru cei care privesc ceramica cu dispreț, iată un model mai clasic, cu un upgrade de piele. Aceasta este una dintre cele mai impracticabile toalete de pe această listă, întrucât nu suntem siguri cât de confortabil te eliberezi în timp ce ești așezat, iar curățarea acestui tron ar trebui să se facă rapid.

8. Buda de aur

Aceasta duce termenul „baie mare” la un nivel cu totul nou. Acesta este un tron ​​de aur solid realizat de Hang Fung Gold Technology Group din Hong Kong. Toaleta în sine funcționează cu 5 milioane de dolari, în timp ce întreaga baie vă va costa 28 de milioane de dolari.

9. Cel mai dorit cadou

Această toaletă ar fi un cadou minunat pentru prietenul care are o anumită intenție depravată. Sau pentru tine însuți dacă te confrunți cu fantezii de răzbunare. Imprimați doar fețele dușmanilor. și fixați-le pe scaunul toaletei.

10. Cea mai confortabilă toaletă sau cea mai urâtă

Toaleta asta este o urâciune, o rușine de-a dreptul. Se pare că ar fi creată de un copil plictisit dacă ar fi închis într-o baie mică. Nu numai că nu este o toaletă funcțională, ci este o insultă flagrantă pentru budele de pretutindeni.

 

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios