Livrare gratuită* în Romania

🌞 Cum să scapi de liniile BRONZATE?


Vara este aici și asta înseamnă că neapărat trebuie să obțineți o culoare bună la soare. Sigur, în carantina slipul era oarecum atrăgător în dulap, dar a intra acum în marele aer liber este mult mai distractiv decât să rămâi acasă ca o anvelopă de rezervă.

Efectul de slăbire al unui bronz poate ajuta, de asemenea, să mascheze toate acele chipsuri pe care le-ați păpat în timp ce lucrați de acasă. Nu mai vorbim, faptul că a vedea alți oameni atrăgători pe plajă în acest moment este un motiv suficient pentru a ieși afară  pentru a vizita ceva „obiective turistice”.

Dacă nu frecventezi o plajă de nudiști, liniile bronzate vor face parte din „ansamblul” tău de vară. Sunt greu de evitat, dar pot fi disimulate totuși. Indiferent dacă obțineți bronzurile clasice ale unui fermier sau pentru a-ți arăta armele, liniile de bronz sunt acolo pentru a vă aminti cât te albești în timpul hibernării.

Sfaturile următoare vă vor îndepărta liniile de bronz, sau cel puțin le vor face mai puțin evidente. Totuși, vă rugăm, nici nu să nu vă gândiți să purtați șosete cu sandale romane! Dacă obțineți o linie de bronz cel puțin ciudată ... o meritați!

Retușuri bronzare 

 

După ce ajungeți acasă și vedeți unde pielea dvs. este mai nepotrivită în acest sens, folosiți o loțiune sau o cremă autobronzantă pentru a combina împreună zonele de culori diferite. Asigurați-vă că aveți continuitate, nu lăsați suprafețe neacoperite acolo unde nu a strălucit soarele. Uniformizând secțiunile complet, nu veți termina cu dungi sau manșe. Este posibil să fie nevoie să repetați procesul pentru a obține aceiași culoarea dorită. Autobronzantele de astăzi arată destul de bine acum și nu mai au acea duhoare groaznică pe care ți-o amintești cu ceva ani în urmă.

Totul natural, folosind remediile casnice 

 

Când viața îți oferă lămâi ... folosește-le chiar și pentru liniile tale bronzate! Sucul de lămâie va exfolia pielea, astfel încât să puteți alunga celulele moarte ale pielii în zona în care aveți o situație de linie bronzată. Când veți obține acea piele frumoasă și netedă după exfoliere, veți observa că diferența dintre secțiuni poate să nu fie la fel de aspră. Combinați sucul de lămâie cu niște miere, deoarece mierea este liniștitoare și va calma pielea, mai ales dacă aveți o arsură dureroasă de la o expunere prea mare la soare. Folosește cremă hidratantă sau cu aloe vera, chiar ulei de nucă de cocos pe zona afectată, astfel încât să nu te descuamezi.

Salon de bronzat

 

În timp ce saloanele de bronzare nu sunt tocmai destinația de vis a unui dermatolog pentru îngrijirea pielii, aceastea pot face trucul pentru un bronz uniform. Puteți să săriți în „costumul de naștere” și să aveți grijă de liniile neuniforme bronzate într-o singură sesiune! Încercați să nu vă obișnuiți cu această practică, dar dacă aveți o ocazie specială și doriți să arătați ca și cum tocmai ați părăsit Baywatch, mergeți acolo pentru ca tenul dvs. să fie perfect.

Fii proactiv 

 

În primul rând evitați liniile acelea groaznice de bronz, din start. Utilizați o protecție solară cu un SPF cât mai ridicat și acoperiți-vă cât puteți zonele expuse. Rămâneți la umbră când este posibil și evitați acele ore de vârf când soarele este înalt pe cer. Încă te mai poți distra alături de prieteni fără să te prăjești!

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios