Livrare gratuită* în Romania

🔮 ASTROLOGIA fundului: Ce zice VIITORUL funcție de ce rămâne în budă?


Ce ai scris în stele despre cum lașîn privat? Probabil că nimic, dar acest horoscop este destul de hazliu (pentru unii dintre noi, cel puțin 😁).


Berbec

21 mar - 19 april

Întotdeauna de tipul competițional, Berbec, sunteți pe cale să fiți audiat la o petrecere care se laudă cu cât de obișnuit sunteți (doar sper să nu fie la masa de cină). Cizmele tale sunt niște rahaturi, dar nimeni nu îți poate spune altfel. Purtați-le în continuare cu mândrie.

Taur

20 aprilie - 20 mai

Rutina ta zilnică de baie nu trebuie amestecată, Taur! Îți plac linistea și stabilitatea, așa că un ratat îți poate arunca toată săptămâna în aer. Amintiți-vă doar, veți face din nou 💩...în curând. De asemenea, încercați să mâncați mai multe fibre!

Gemeni

21 mai - 20 iunie

Toată lumea știe că Geminii sunt rebelii zodiacului. În timp ce alți oameni ar putea crede că obiceiurile tale de la baie sunt bizare (cine a spus că este ilegal să stai în picioare pentru a te șterge?), ai totuși o nevoie constantă de a-ți exprima latura artistică, chiar și singură fiind în baie.

Rac

21 iunie - 22 iul

Nu stie nimeni mai bine să împărtășească problemele din baie decât tine, Rac. Diareea, toxiinfectie alimentară, constipație cronică - chiar dacă nu ați avut-o încă, aveți o pilulă pentru fiecare, după caz. Compasiunea ta nu cunoaște limite!

Leu

23 iulie - 22 aug

Punem pariu dacă am alege aleatoriu pe cineva care are cele mai puține retineri în a merge să facă treabă mare în public, cu siguranță vei fi tu, Leule. După cum spune o vorbă din bătrâni, fiecare se laudă cu ce are, și nu ai nicio rușine în asta. Rămâi mândru!

Fecioară

23 august - 22 sept

Nu există o baie mai curată pentru a lua un rahat decât la o Fecioară! Aveți numai lucruri bune: uleiuri esențiale, săpunuri fanteziste și cel puțin un lucru realizat din lemn de bambus. De fiecare dată când vă aflați într-o cameră în care trebuie să vă lăsați pe jumătate dezbrăcați, e să fiți confortabil.

Balanța

23 sept - 22 oct

Se știe că le permiteți altora să o ia înaintea ta când aștepți la baie, Libra. Uneori, chiar i-ai lăsa să intre acolo și cu tine înauntru. (Ciudat obicei, dar OK!) Pur și simplu iubești o petrecere, chiar dacă unul (sau mai mulți) dintre voi face doar pipi.

Scorpion

23 oct. - 21 nov

Nu există o toaletă în care un Scorpion curajos să fie prea speriat ca să se închidă acolo. De la cel din curte de la bunica până la cel de la locul de muncă care se înfundă uneori, trebuie să faci când trebuie să faci! Sunteți la curent cu toate opțiunile din zonă, încât îi faceți până și pe prietenii voștri geloși.

Săgetătorul

22 nov - 21 dec

Dacă ar fi existat un premiu pentru Google-ing de ce a lor arată așa cum îl fac, ai câștiga unul, Săgeată! Îți place să înveți ceva nou în fiecare zi, inclusiv că din cauza sfeclei ai făcut așa.

Capricorn

22 decembrie - 19 ian

Bine, am inteles, nu ești un fan al glumelor de genul acesta! Căcărea este o afacere foarte serioasă, cam ca tine, Capricornule. Dar știm cu toții că sunteți cunoscuți să primiți un apel telefonic din când în când cand sunteti în crearea unor momente delicate- este în regulă, nu vom spune nimănui.

Vărsător

20 ianuarie - 18 februarie

Vărsătorii creativi vin cu unele dintre cele mai bune idei ale lor în baie. Chiar dacă există patru persoane în linie în asteptarea băii de la Starbucks, îți vei folosi timpul să-ți termini afacerea ... și să-ți realizezi mental procedura.

Pești

19 februarie - 20 mar

De obicei, sunteți prea ocupat să vă completați opera artistică pentru a vă curăța si baia, dar asta nu contează cu adevărat. Iubești să fii acolo, Pești, pentru că poți fi cu adevărat tu însuți. Poate doar agățați prosoapele înapoi în cuier pentru când prietenii dvs. vor veni în vizită!

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios