Livrare gratuită* în Romania

🤣🤣🤣 Glumele de TATĂ, au trecut de la ciudate la COOL


Înainte de a avea copii, bărbații cred că sunt următorul Bendeac (ne refeream la glume, nu la chelie), iar cu cât sunt mai rele, cu atât mai bine. Dacă părinții sunt în cameră, copiii își pun mâinile peste urechile lor nevinovate, sperând că nu vor fi expuși la Romică Țociu și Cornel Palade. 

 

Dar asta a fost cândva! Odată ce un tip adevărat devine tată și copiii lui au vârsta suficientă pentru a înțelege ceea ce spune, umorul „adult” iese repede din schemă. Gata cu glumele porcoase, cu bulă sau cele despre prostituate, când un copil stă lângă acesta ca un burete gata să se îmbibe în simțul dubios al umorului.


Deci, ce se întâmplă acum?

Poate un tip să treacă de la amic la tată și să-și facă totuși prietenii să râdă în hohote? Dacă toți prietenii săi sunt și tați, ei îi vor reduce „comediantului” elanul. În caz contrar, vor trebui să tolereze glumele lui prostești și să spere că cel puțin câteva dintre cele ciudate sunt moderat de amuzante.

Îmbrățișați această nouă eră cu glume ale tatălui care nu sunt doar tolerabile, ci de fapt adorabile. Nu trebuie să blestemi sau să fii nepoliticos pentru a-ți dezlănțui comediantul din interior. La fel cum iphone-ul a devenit atrăgător la lansare, glumele tatălui pot fi la fel de mișto, mai ales dacă puneți material care este de fapt distractiv.

"Este inadecvat să faci o„ glumă de tată ”dacă nu ești tată. Ești un fals tată." 

 

De unde vin glumele tatălui?

Glumele anterioare despre băgat și alte subiecte mai jignitoare sunt în afara subiectului. Acum, umorul trebuie să devină mai mult recomandat copiilor și părinților decât doar părinților, astfel încât mămicile le vor accepta ... sau nu vor contacta autoritățile ca alaternativă! „Cum faci ca o veveriță să te placă? Poartă-te ca o nucă. ”

Pregătește-te pentru glumele de tată

Poate că tentativele voastre comice sunt o soluție inteligentă pentru a vă îndrepta spre ceva mai bun. Caută pe Google unele informații din „viața reală” și chiar împărtășește-ți propriile „atuuri”. Poate puteți cumpăra o carte de glume pe EMag pentru a vă inspira în timp ce căutați ultimul gadget și cafea.

Veți trece prin această perioadă de „glume rele”. Răbdarea este o virtute, eroilor! Și amintiți-vă, „glumele amuzante ale tatălui” sunt ceva abstract. Și în caz de urgență, amintiți-vă că puteți oricând să recurgeți la glume și mai proaste.

"Îmi place să spun glume de tată. Uneori râdem!"

 

 

 

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios