Livrare gratuită* în Romania

Rezoluțiile de AN NOU 🥂 nu mai sunt de actualitate, iată CE SĂ FACI în schimb!


Rezoluțiile de An Nou sunt varză murată! Nu numai că put, dar sunt incredibil de ineficiente.

  • 45% dintre oameni adoptă rezoluțiile de Anul Nou, dar doar 8% le respectă.
  • Eva.ro a raportat că peste 50% dintre persoanele care stabilesc rezoluțiile de Anul Nou, nu le îndeplinesc.
  • Potrivit altor studii, o treime din persoanele care fac rezoluțiile de Anul Nou au renunțat înainte de sfârșitul lunii ianuarie!

Rezoluțiile de Anul Nou sunt o idee atât de proastă încât oamenii au creat Ziua de aruncat la gunoi a Rezoluției Anului Nou pe 17 ianuarie, unde oamenii renunță la toate rezoluții ireale și vagi pe care le-au stabilit cu mai puțin de trei săptămâni înainte.

 

 

Sălile de gimnastică se bazează pe faptul că o mulțime de oameni (bine intenționați) se vor înscrie pentru abonamente la începutul anului, nu vor mai apărea și vor uita să-și anuleze calitatea de membru.

Deci, de ce rezoluțiile de Anul Nou au o rată atât de mare de #RATARE?

  • Un orizont lung de timp. Vă acordați un an pentru a vă atinge un obiectiv! Asta vă oferă o interval absurd pentru a amâna timpul. Ai 12 luni să slăbești 20 de kilograme! Întotdeauna începi să intri în sală ... săptămâna viitoare.
  • Obiective vagi fără linie de sosire. Doriți să citiți mai multe, este minunat! Dar de ce? Și de unde vei ști dacă citești mai mult? Nu spunem că ar trebui să citiți o carte pe zi, astfel încât să vă puteți lăuda cu faptul că sunteți un om citit. Dar ar trebui să aveți în vedere un obiectiv fix, specific, pentru a ști dacă de fapt, vă îmbunătățiți vocabularul.
  • Obiective nerealiste. Ni se spune cu toții să putem ajunge la stele, dar acest lucru are MULTE dezavantaje! Când nu realizăm mare lucru din ce ne-am propus, ne descurajăm și ne zbatem să ieșim din eșec. În schimb, ar trebui să ne gândim la un minim absolut pe care îl putem face, mai ales dacă începem ceva nou.

Deci, ce ar trebui să faci în schimb? Fii INTELIGENT. Acesta este un acronim pentru specific, măsurabil, realizabil, relevant și limitat în timp.

Vă văd dând ochii peste cap, dar iată: stabilirea obiectivelor folosind INTELIGENȚA vă va face mult mai probabil să faceți efectiv lucrurile pe care le spuneți că doriți să le faceți de ani de zile.

0 comentarii

  • Nu există comentarii încă Fii primul care postează un comentariu la acest articol!

Scrie un comentariu

Comentariile pot fi moderate. Te asigurăm că o facem doar pentru a evita afişarea unui limbaj injurios